Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Permanent bytte av parkeringsplasser i parkeringshuset

Print Friendly, PDF & Email

Noen andelseiere i borettslaget disponerer en parkeringsplass (ikke en spesifikk plass) i parkeringshuset. Denne rettigheten kan ikke overføres separat uten at boligen også selges. Borettslaget har tidligere fulgt praksisen med at de opprinnelige plassene tildelt til andelseierne har vært “faste” uten at vi har tatt det ekstra skrittet å tinglyse plassene. Med installering av oppheng for takbokser og ladestasjoner har det blitt enda viktigere å opprettholde denne praksisen.

Vi har av og til blitt spurt om det er tillatt å “bytte plass”. Vi har vært tilbakeholdne med dette. Midlertidige endringer bryr vi oss ikke om, men spørsmålet er om vi skal innføre en ordning som tillater andelseiere som disponerer en parkeringsplass i parkeringshuset, å bytte plass permanent.

Styret har nå bestemt at dette kan gjennomføres forutsatt at:

  1. Berørte andelseiere skal sammen sende inn en skriftlig søknad (en andel kan ha flere eiere, og alle må signere søknaden).
  2. Andelseierne kan avtale kompensasjon seg i mellom, for eksempel for å overta en oppsatt ladestasjon. Styret skal kun informeres om hvilken ladestasjon som nå tilhører en ny eier når det er aktuelt.
  3. Med mindre det er gyldige grunner imot, vil styret normalt godkjenne søknaden og oppdatere informasjonen i våre systemer.
  4. Hvis “omregistreringen” nå eller i fremtiden medfører kostnader, vil andelseierne sammen være ansvarlige for disse kostnadene. (Til orientering: Vedlikeholdet av registrert for hvem som eier andeler og hva som er tilknyttet andelen, utføres av forretningsfører).

Sist oppdatert: 30/10-2023

Comments are closed.