Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Fjerne radiatorer?

Print Friendly, PDF & Email

I Byggeveilederen vår finner man informasjon om radiatorene. Der går det fram at radiatorer ikke kan flyttes og at det skal søkes til styret om man ønsker å fjerne disse.

Det skal søkes til styret når enkelte radiatorer skal fjernes permanent. Særlig på bad og kjøkken er dette fra før gjort i mange rekkehus, også i entreen har mange erstattet vannbåren radiator med elektrisk gulvvarme. Styret vil normalt innvilge slike endringer, men ønsker søknad for å holde oversikt med endringer i bygningsmassen. Demonteringen skal utføres av borettslagets rørlegger.

Når styret har gitt tillatelse til å fjerne en radiator så har det med noen betingelser:

  • at dette gjøres av fagfolk
  • at andelseieren er ansvarlig for å deponere den ved en Miljøstasjon eller forsvarlig lagre den i egen bod
  • (den skal ikke kastes i miljøcontaineren!)
  • og at andelseier (eller senere andelseiere) må ta alle kostnader ved å installere en ny (tilsvarende) radiator ved en senere anledning, dersom det er ønskelig. Det skal det også søkes om til styret. Den siste setningen er egentlig bare fordi vi skal ha kontroll med at det blir en tilsvarende radiator som settes opp og at dette gjøres av VVS-Gruppen as, som borettslaget har avtale med.

Ønsker dere å fjerne eller reinstallere en radiator, søk styret!

Comments are closed.