Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Dørskilt til blokkleiligheter

Print Friendly, PDF & Email
Det er ønskelig at det er enkelt å finne frem i borettslaget. Det har kommet inn flere ønsker om å få montert dørskilt på dørene i blokkene, og styret har nå bedt vaktmesterfirmaet om å montere fester til dørskilt på alle dører i blokkene. Dette vil bli gjort nå på vinteren.
.
Hva innebærer dette for meg som beboer?
De som ønsker dørskilt på sin dør, kan bestille dette via Beboerservice. Det er kun registrerte andelseiere, og personer med registrert bruksoveralting, som kan bestille dørskilt. Skiltene vil bli levert i din postkasse, slik at du kan montere det på så snart det er mottatt, og vaktmesterfirmaet har montert fester på din dør.
.
Hva om jeg allerede har et dørskilt?
Tidligere har det vært mulighet for å søke om å montere dørskilt på den enkelte dør. Noen har også montert dette uten søknad. Det er ønskelig at blokkene har et helhetlig pent inntrykk. Der det finnes eksisterende dørskilt vil disse derfor bli tatt ned, og fester for nye dørskilt montert. Du kan så, som alle andre, bestille et nytt dørskilt via Beboerservice.
.
Hva skal det stå på dørskiltet?
På grunn av størrelsen på dørskiltet, og for å unngå hyppig utskiftning (ved familieforøkelse osv), er det lagt opp til at det kun skal stå etternavn på dørskiltet. Når du bestiller, skriver du i skjemaet hvilke(t) etternavn som skal skrives.
.
Hva koster det, og MÅ jeg bestille?
Per nå er det ikke obligatorisk med dørskilt i blokkleilighetene, men er ment som et tilbud til dem som ønsker det. Av kostnads- og effektivitetshensyn vil det allikevel bli montert fester for dørskilt på alle ytterdører i blokkene. Du som beboer/andelseier betaler ingenting for dørskiltet.

Comments are closed.