Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Vedlikehold på gang!

Print Friendly, PDF & Email

Som mange har fått med seg så foregår det noe vedlikeholdsarbeider nå i borettslaget.

Lapper på asfalten
Styret har utredet og fått priser på asfaltering av «hele» borettslaget. Det blir dyrt, så det må vi legge inn en mer helhetlig plan. I mellomtiden har vi nå igangsatt en systematisk lapping av de verste hullene og skadene i asfalten. Nærmere 30 “asfaltlapper” er snart på plass.

Utelys problemer

Men ikke før er vi i ferd med å sluttføre arbeidet ovenfor, så må det lages nye hull i asfalten. Tre identifiserte og lokaliserte jordfeil, samt en identifisert-ikke lokalisert jordfeil, medfører at elektrikerne må lage hull i bakken for å få reparert dette. Etter arbeidet er ferdigstilt kommer nye asfaltlapper på plass.

Vi har jordfeil i tilknytning til utelampene på bodene i HB60-og HB 32 – rekkene. Det har tatt tid å få konstatert hva som var feilen(e) og lokalisert hvor jordfeilene er. Arbeidet er ikke ferdig, men vi håper at vi snart får stabile lyskilder på plass igjen!

 

Parkeringshuset
Styret fikk for en tid siden varsler om at det kunne være betydelige skader i konstruksjonen på parkeringshuset, – utenom fassadebehovet som er synlig for oss alle. Dette kunne medføre betydelige investeringer (= kostnader), så vi stanset eller satte på pauseknappen på mange prosjekter til vi fikk avklart situasjonen. Nå har spesialister utført tester og styret avventer den endelige rapporten, slik at vi kan gå ut å få tilbud på det som må gjøres. Den muntlige tilbakemeldingen er allikvel at dette blir billigere enn det vi fryktet!

 

Hageavfall
I neste uke (uke 41) er det planlagt å starte opp med fjerningen av alt hageavfall bak vaktmesterområdet. Mens dette foregår og frem til vi har fått satt opp en kompostbinge, vil det ikke være lov til å deponere noe hageavfall der.

 

Nye skilter
Elg på besøk?

I uke 42 er det planlagt oppsetting av nye parkeringsskilter m.m. rundt om i borrettslaget. Vi har en tilfredsstillende situasjon generelt i borettslaget, men det blir jevnlig utfordret av arrangementer  i nabolaget og feilparkeringer. Småjusteringer av bestemmelsene og tydeliggjøring av disse med skiltene, gjør at vi kan få en lettere oppfølging av (feil)parkeringer. Og det skal naturligvis bli lettere å kunne orientere seg som besøkende til borettslaget.

Nye behov
Vi minner om at styret og vaktmester kan varsles om saker via styreeposten og Varslingstjenesten. På Varslinstjenesten finner du også lenker til kommunenstjenester for varsling.
Våre Facebook-sider blir ikke systematisk lest av styret.

Siste oppdatert: 4. oktober 2018

Comments are closed.