Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

“Privat dugnadshelg”

Print Friendly, PDF & Email

Benytt anledningen til stell av fruktrær, busker og hekker utenfor eget hus!

Sett av lørdag 29. september og søndag 30. september 2018 i kalenderen og ta en dugnad i egen hage.

Den enkelte andelseier er ansvarlig for beplantningen og vedlikeholdet i området man disponerer. Dette gjør det penere, hyggeligere og mer praktisk rundt oss. Styret vil i tidsrommet 11:00 – 14:00 sørge for at hagesakser, trillebårer ol er tilgjengelig ved vaktmesterrommet i Hallagerbakken 52. Dette kan lånes i helgen.

Generelle regler for beplantning i forhager/parseller:

  1. Trær som er plantet, skal generelt ikke vokse høyere enn husets høyde
  2. Hekker og beplantning skal ikke henge utover veien. Det skal sørges for god sikt og fremkomst. Ifølge husordensreglene bør “hekker ikke overstige øyehøyde til en voksen person”.
  3. Hekker skal trimmes slik at utebelysningen ikke hindres.
  4. Hekkens loddlinje skal ikke være ute i den asfalterte delen av gangveien.
  5. Det må unngås at trær og andre vekster som er plantet av andelseiere, skjermer for sol/lys og utsikt for andre andelseiere.
  6. I mellomrom mellom rekkehus (ved trappeganger og gangveier) skal hekker og beplantning være minimal, slik at fremkomsten ikke hindres. Områdene skal ikke privatiseres og tettes igjen.
  7. Se ellers Uteveilederen og Husordensreglene på hjemmesiden til borettslaget.

Minner om at det kun er ett godkjent område i borettslaget hvor hageavfall kan kastes –  fyllingen bak vaktmesterområdet ved garasjeanlegget.

Comments are closed.