Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Lek og hærverk i parkeringshuset

Print Friendly, PDF & Email

Den siste tiden har vi fått flere klager på barn som bruker parkeringshuset som fritidsklubb. En gjeng skolegutter har fått for vane å snike seg inn der etter skoletid og leke og more seg med det de måtte finne av løst og fast. Blant annet er kabler og andre løse gjenstander dratt utover, og de har dratt hverandre rundt i en handlekurv som står der.

Det kan fort oppstå skader på bilene når barn leker rundt dem, og prisen kan bli høy selv for ganske små skader. Norsk brannvern har nettopp vært på inspeksjon og avdekket at seks pulverapparater må byttes ut på grunn av hærverk. Slikt koster penger og fører til dårligere brannsikkerhet for oss alle. Vi vil derfor minne om at:
  • Det er forbudt med lek og alt annet unødig opphold i parkeringshuset.
Som beboere har vi et felles ansvar for å begrense mulighetene for at slikt skjer. Det er viktig at vi alle passer på at dørene smekker i lås etter oss, og kanskje titter litt etter at ingen smetter inn gjennom portene når vi kjører inn eller ut. Hvis noen ser barn eller andre som har sneket seg inn i parkeringshuset, så be dem gjerne på en ordentlig måte om å flytte seg ut.
Vi oppfordrer alle foreldre til å ta en prat med barna sine og gjøre det klart at de må holde seg unna parkeringshuset. Oppfordringen gjelder spesielt de med gutter i 6. klasse+.

Comments are closed.