Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Lokaler til bursdager o.l.

Print Friendly, PDF & Email

Mange foreldre føler det kan bli trangt hjemme i forbindelse med bursdager og de kommersielle tilbudene koster fort en del penger. Hallagerbakken borettslag har dessverre ingen egnede lokaler til utleie.

Her er noen alternativer og ideer på Holmlia+ som kan vurderes.

BUSH (Dyretråkket 30)
Lokalene til fritidsklubben kan leies og klatreinstruktør er inkl. i leien. Kun mulighet for leie kun på onsdager, og prisen er kr 1300,-. De booker ikke pr sms eller mail. Man må være fysisk på klubben for å skrive kontrakt og betale kontant.
Kontaktinfo: post@bush.no

Klubbhuset til Holmlia sportsklubb (ved Lusetjern-fotballbane)
Prisen er fra kr 1000,-. Sjekk http://www.holmliasport.no/p/40163/leie-av-klubbhuset for andre priser.
Kontaktinfo: post@holmliasport.no

Søndre Aas Gård og Miljøsenter
Ønsker du en hyggelig gårdsbursdag? Lørdager og søndager har man mulighet til å leie stabburet eller lavvoen til bursdagsfeiring. Stabburet kan leies ut for inntil 12 personer, og lavvoen har plass til 15. Lavvoen er tilgjengelig fra 12.00 til 18.00, mens stabburet er tilgjengelig mellom 15.30 og 18.00. Leie av lokale koster 350 kroner per time.
Bursdagsopplegget og mat står dere for selv. Dere kan låne dekketøyet vi har hos oss dersom dere ønsker det. Dersom dere ønsker et opplegg med kjøring av hest og vogn, kan dette bestilles for kr 700 pr hest og vogn.
Kontaktinfo: kontakt@sondreaas.no, 22 61 28 51, (http://sondreaas.no/web/).

Stiftelsen Holmlia Nærmiljø/Frivillighetssentralen (Hallagerbakken 26)
De leier ut et større rom med kjøkkenmuligheter til kr 300,- på hverdager og 1500,- for et arrangement i helgene. Kapasitet: maks 30 pers. ved matservering.
Web: holmlia.frivilligsentral.no
Kontaktinfo: frivillighetssentralen.holmlia@gmail.com

Kommersielle tilbud som blir benyttet er bl.a.

Det er også mulig å leie resturanter, kafer eller rene selskapslokaler til arrangementer, som f.eks:

Tar man bussen/toget inn til sentrum så er det også flere andre alternativer: Dansebursdag hos Danseløvene på Carl Berner,  karokebursdag på SYNG, popbursdagPopsenteret, afrikansk lekestue på CAK, eller hva med besøk på et museum og deretter ta bespisningen på McDonalds?

Vi har naturen rundt oss!

Mange arrangerer grilling med mer ved Lavoen på Hundejordet, picknick i Hvervenbukta, ski- og akebursdag på Hauketo osv. Her vil årstiden bidra med ulike ideer og tidvis påvirke gjennomføringen av dem 🙂

Andre tips
Holmlia kirke leier ut til f.eks. konfirmasjoner. Man kan også spørre offentlige barnehager. Det er offentlige bygg og bør brukes mer. (“Vår” barnehage leier ikke ut lokalene, den er foreldredrevet/privat.). Bursdag kan også arrangers på Holmlia bad. Hva med å ta med ungene til kantina på jobben, og ha jobb-bursdag?

Noen borettslag har også egne lokaler som leies ut, men normalt kun til egne beboere. Hallagerbakken boerettslag har en avtale med Nordskrenten om bruk av deres lokaler.

NB! Alle priser bør dobbeltsjekkes! (Oppdatert: 01/11-2020, BTT)