Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Ny avtale om kabelTV og internett

Print Friendly, PDF & Email
Vi har inngått en ny avtale med Multinett as (og med det, Get as) som medfører at kostnadene for borettslaget blir redusert noe, og tilbudet blir bedre. Avtalen gjelder fra 5. august 2019.
.
Det som er nytt er:
  • Flere ‘poeng’, som medfører flere kanaler.
    «Pakken» blir kalt Flex 50 og inneholder TV START50 og 100 Mbps bredbånd. Det er oppgradering fra dagens 30 poeng til 50 poeng på valg av TV-kanaler som gjør det mulig å velge inn f.eks. HBO eller film- og sportskanaler i utvalget man har på “Mine sider” hos GET.
  • Bredbånds hastigheten øker for alle (fra 50 Mbps til 100 Mbps).
    De som privat har en høyere hastighet på bredbåndet sitt behøver ikke å foreta seg noe. Du kan bestille høyere hastighet på “Mine sider” hos GET. “Oppgraderingene” blir også billigere enn den tidligere avtalen.
  • Ny dekoder, dersom du ønsker det.
    Alle som vil kan beholde dagens HDPVR dekoder, og dersom man ønsker det kan man bytte den (gratis) ut mot en moderne Mikroboks (Get Mikro) som har et oppgradert brukergrensesnitt samt lagring av opptak i sky. Slik lagring i sky er inklusive i tilbudet og koster ellers normalt 99 kr/mnd.
.
Kontakt Get kundeservice
De som nå ønsker å øke hastigheten på sitt bredbånd eller skifte dekoder gratis kontakter selv Get kundeservice.
.
Hva gjør du konkret for å skifte dekoder?
Du kan ringe Get på 1 54 54‬‬‬ 54 og bestille en dekoder. Da vil du få denne tilsendt i posten.
Det er viktig at du sier at du skal erstatte din gamle HDPVR dekoder med Mikroboks dekoderen, for at du skal få denne gratis.
Når du henter den på postkontoret vil den gamle dekoderen automatisk slutte å virke.
.
PS! Den gamle HDPVR- dekoderen (og Get Box II) har et innebygd kabelmodem. Get Mikro har ikke det, og dersom du ikke har et selvstendig kabelmodem vil du få også det gratis når du bytter til GetMikro. Dette vil Get kundeservice sjekke automatisk.
.
.
Sist oppdatert: 7/10/2019

Comments are closed.