Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Filharmonien kommer til Holmlia!

Print Friendly, PDF & Email

Sommeren 2019 kommer Oslo-Filharmonien til Lusetjerndalen og Holmlia. Dette skal bli en folkefest og konsertopplevelse utenom det vanlige! For å lykkes med dette trenger arrangøren god støtte fra lokale organisasjoner og frivilligheten. Oslo Filharmonien feirer sitt hundreårsjubileum i 2019, og i den anledning har de valgt å holde utekonserter på tre ulike steder i Oslo, deriblant Holmlia. Oslo-Filharmonien er et av Europas ledene orkestre. Det er stor stas å få så fint besøk!

Det blir en gratis utekonsert, og målet er tusenvis av publikummere i Lusetjerndalen 10.august kl.15.00. Det blir et stort og profesjonelt opplegg somrulles inn, men arrangementet er avhengig av god støtte fra lokalbefolkningen og mye frivillig innsats. Filharmonien står for det praktiske rundt selve konserten, men bydelen skal sammen med frivilligheten legge til rette for en folkefest på Holmlia.

Dersom noen i borettslaget vil delta som frivillige så kan dere det!

Ut på nyåret vil det komme mer informasjon om dette.

Denne artikkelen vil bli oppdatert når vi vet mer!

Comments are closed.