Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Delta og bidra i nærområdet?

Print Friendly, PDF & Email

Tirsdagsklubben – noe for dine?
Tirsdagsklubben er et tilbud til psykisk utviklingshemmede og foregår hver tirsdag fra kl. 17.00 på Frivillighetssentralen (“på andre siden av parkerings­huset vårt”). Her spiser klubbdeltakerne en enkel middag før klubbkvelden starter. Aktiviteter som bingo, sang og dans er populære aktiviteter på disse kveldene. Kontakt klubben på telefon: 22 61 35 25.

Torsdagsklubben – noe for deg?
Torsdag er dagen de godt voksne treffes til hyggelig samvær. Hyggelig lag med sang og musikk, bingo, foredrag og andre aktiviteter. Først treffes noen til stavgang fra Holmlia-senteret, før lunsj serveres på Frivillighetssentralen
kl. 12.00. Du behøver ikke å delta på stavgangen for å være med på resten av aktivitetene. Bli med!  Ta gjerne kontakt på 22 61 35 25 om du ønsker mer informasjon om dette.

Nattravnerne i nærområdet
NatteravnHver fredagskveld kl. 21.00 samler natteravngruppa seg på Frivillighets­sentralen (Hallagerbakken 26).
Her foretas en kort briefing før kveldens vandring i distriktet starter. Det er et kontinuerlig behov for frivillige til denne tjenesten, så ta kontakt med Frivillighetssentralen (22 61 35 25) om du ønsker å delta.

 

Comments are closed.