Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Hvor er ladestasjonene?

Print Friendly, PDF & Email

I Hallagerbakken har vi ladestasjoner for beboerne på parkeringsplassen på taket av parkeringshuset. Informasjon om ladeavtalen og ordningen finner man på nettsiden vår, el-bil. I tillegg har andelseiere med parkeringsmulighet inne i parkeringshuset mulighet for å ha egen ladestasjon.

På Oslo kommunes nettsider ligger det et web-basert kart som viser dagens kommunale ladeplasser. Kommunens ladere er det de kaller normalladere (3,6 kW), en del semi-hurtigladere (inntil 22 kW), samt noen få større hurtigladerstasjoner (minimum 50 kW per uttak, både CCS og CHAdeMO, dvs. europeiske og asiatiske biler).

Elbilforeningen har også en oversikt over ladestasjoner som de er oppmerksomme på i landet. En slik oversikt har også ladestasjoner.no. Hvilken oversikt som er best til enhver tid har vi ikke kunnskap om.

Av disse oversiktene ser vi at vi har relativt få offentlig tilgjengelige ladestasjoner i vårt nærområde. Men det er ladestasjoner ved innfartsparkeringen ved Rosenholm og ved parkeringen ved Hauketo stasjon. Shell-stasjonen (Mastemyr) forbi Rosenholm mot Kolbotn har også lademuligheter.

Sist oppdatert: 20/6-2019

Comments are closed.