Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Trenger du bil?

Print Friendly, PDF & Email

Hertz BilPool har en bil stående i Storfjellet borettslag. Den kan benyttes av beboere i Hallagerbakken, som er registrert hos Hertz BilPool

“En bil er nå tilgjengelig for utlån. Dette er en Volvo med hengerfeste. I løpet av kort tid kommer det en bil tid. Bilene finner du til venstre ved nedkjøringen til parkerings-plasser under nr 4. Styret håper mange av våre beboere vil ta del i ordningen. I tillegg vil våre naboborettslag også få tilbudet. Medlemmer i Storfjellet bil ha fordeler i ordningen. Pr i dag er det ikke mange som har meldt seg på, men styret håper flere vil gå registrere medlemskap.

Hertz BilPool gir gratis innmelding og 3 måneder gratis fast medlemskap i Hertz Bilpool til alle beboerne i borettslaget. Tre måneder gratis medlemskap gjelder fra først innmelding/-registering, etter dette koster fast medlemskap kr 200 pr måned inkl. mva.

Medlemskap i bilpoolen gir tilgang til alle åpne bilpooler i Norge som Hertz BilPool har. Vårt utleiested er nå annonsert på Hertz sin hjemmeside. Beboere som ønsker å ta del i ordningen bes om å gå inn på www.hertzbilpool.no for registrering.”

Oppdatert: 19/4/2018

Comments are closed.