Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Hallagerbakken borettslag

Nabovarsel – hva er det?

Print Friendly, PDF & Email

I forbindelse med søknader angående byggeprosjekter og/eller endring av uteområdene så vil styret normalt kreve at berørte naboer blir varslet om planene slik at de kan kan gi begrunnede innsigelser og kommentarer. Dette gjelder også søknader om trimming eller felling av store trær. De eventuelle kommentarene fra naboene skal sendes styret skriftlig.

Ingen naboer har i utgangspunktet noen vetorett eller lignende. Innspillene er en del av det styret ser på i sin behandling av den enkelte søknad. I hvilken grad innspillene er brukt, tatt hensyn til eller vektlagt, kommer fram av vedtaket i forhold til den enkelte søknad.

Styret svarer ikke eller kommenterer normalt ikke de enkelte innspillene som er mottatt (utover å bekrefte at de er mottatt).

I utgangspunktet er søknaden med vedlegg, og vedtaket med begrunnelse, offentlig etter saken er ferdigbehandlet. Styret varsler kun søkeren aktivt om vedtaket.

Comments are closed.