Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Vinterlagring av blomsterknoller o.l.

Print Friendly, PDF & Email

Borettslaget har et lagerrom som vi tidvis bruker. I tillegg til tilbud om sykkellagring i vinterhalvåret 2022/23, har vi nå tenkt til å prøve et tilbud om lagring av blomsterknoller o.l. Tilbudet gjelder for andelseiere og registrerte leietakere i borettslaget.

Vilkår:

  1. Det er fortrinnsvis blomsterknoller o.l. i små esker som kan lagres. Vi vil også forsøke å ta imot potter med planter som skal til vinterlagring, som for eksempel pelargonia og fuksia, men her er det helt avhengig av plass og at det ikke blir for mange. Det vil ikke bli noen mulighet for å gi plantene noe tilsyn i løpet av vinterlagringen. NB! Vi tar ikke imot tomme potter eller potter med bare jord.
  2. Knollene må ligge i egnet eske/boks. Eskene/boksene og pottene må være merket med navn, adresse og telefonnummer til eier.
  3. Dette er en midlertidig ordning og den er basert på “først til mølla prinsippet”. Ingen har rett til å få lagret knoller, potter o.l.
  4. Borettslaget tar ikke ansvar for det som lagres. Våre forsikringer dekker heller ingenting dersom noe skjer. 
  5. Det som er lagret kan kun plasseres/tas ut på de tidspunktene som styret bestemmer (Styret har ikke kapasitet til å være “dørvakt”, slik at det vil bli et par tidspunkter hvor det er mulig å plassere de knollene o.l. man ønsker å lagre, såfremt det er plass – tilsvarende på våren når det skal tas ut).
  6. Styret låner ikke ut nøkler til beboerne til lageret da det er en fellesnøkkel med et annet lagerrom. 
  7. Alt som er lagret må ut til våren. Det som ikke blir hentet vil bli kastet i kompostbingen.

Tidsfrister
Plassering av knoller o.l. kan gjøres søndag 30. oktober og søndag 20. november 2022 kl 15:00 til 16:00. Ved å bruke dette tilbudet har du også akseptert vilkårene ovenfor. NB! Er det plass, får du plassert det du ønsker å lagre.

Ut med knoller o.l.
Det som er plassert til lagring skal ut igjen torsdag 30. mars eller tirsdag 3. april 2023 kl 18:00 til 19:00.

Sted: Ved barnehagen, nedre oppgang Hallagerbakken 38.

Sist oppdatert: 13/10/2022

Comments are closed.