Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Vedlikehold i blokkene

Print Friendly, PDF & Email

I 2019 er det planlagt å gjennomføre flere utbedringstiltak i trappeoppgangene i blokkene, samt at vi vil vurdere tilstanden på balkongene.

Utredning
Vi fikk i høst kartlagt systematisk alle synlige skader i alle oppgangene og har nå fått innhentet tilbud på utbedring av det meste av dette. I tillegg er det tatt en vurdering av skader på armeringsjern og betongen i trappene, og styret er i ferd med å innhente tilbud på utbedring av dette. Vi har vurdert det som hensikts-messig av flere årsaker (les: https://hallagerbakken.no/vedlikehold-i-egen-leilighet/dorskilt-til-blokkleiligheter/) å få standardisert fester for dørskilt i blokkene. Samtidig er det systematisk kartlagt skader o.l. på dørene.

Etter en runde med selvrapportering av tilstanden på balkongene har vi valgt å systematisk gjennomgå balkongene i år. Vaktmesterne eller noen andre vi engasjerer, vil forsøke å åpne og ‘smøre’ rømningslukene på alle balkongene i blokkene. De vil også systematisk identifisere skader (og mulige årsaker).

I 2018 utbedret vi og malte opp ‘jerndørene’ til søppelrom o.l. i blokkene. Flere takvifter (deriblant til søppelrom) ble skiftet i 2018.

Utbedringen
Vi skal ikke gjennomføre en totalrehabilitering av trappeoppgangene nå, men en utbedring av skader. Tilsvarende på noen utvalgte balkonger.

Denne artikkelen vil bli oppdatert når kontraktene med de ulike leverandørene er skrevet. Utbedringstiltakene er:

  • felles fester for (på alle dører) og standardiserte dørskilt (valgfritt)
  • utbedre skadede trapper
  • utbedre/male skader på vegg o.l. i oppgangene
  • utbedre/male enkelte dører
  • åpne og ‘smøre’ rømningsluker
  • utbedre eventuelle skadede balkonger (noen utvalgte)

Vi vurderer også om det er hensiktsmessig å gjøre noe byggeteknisk inne i søppelrommene for avhjelpe problemer forårsaket av at noen beboere tidvis plasser ting i søppelrommet som ikke skal være der.

Sist oppdatert:27/02/2019

Comments are closed.