Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Fjernvarme – og/eller varmtvannsproblem?

Print Friendly, PDF & Email

Varmtvann
Styret har fått varsel om problem med varmtvannet i springen enkelte steder i borettslaget (70, 72 og 84-rekka).

Fjernvarme
Hver høst skjer noen av de samme tingene 🙂 En av dem er at vi føler behov for å skru litt på radiatoren. Og av og til viser det seg at ting ikke virker av helt legitime årsaker.

Nå har styret fått varsel om mulige problemer med 82- og 94-rekka og VVS Gruppen sjekker dette ut for borettslaget og Fortum.

NB! Før styret setter igang ting som kan gi oss alle merkostnader, så vil vi at ‘problemet’ blir sannsynliggjort. Førstkontrollen vi alle kan gjøre når det gjelder radiatorene er

En enkel høst-rutine kan være:

  1. Skru helt opp alle radiatorene i huset
  2. Sjekk 20 min etterpå om de alle er varme
  3. Registrer de radiatorene det ’suser mest i’ (og luft minimum disse, – noen av oss gjør dette med alle når vi først er i gang).
  4. Før lufting, skru ned radiatorene.

Oppfølging – hva skjer?
VVS Gruppen as er ute å sjekker dette ut for borettslaget og Fortum.

Rapport tilbake fra VVS Gruppen as
“Alle målere for fjernvarmen (‘radiatorene’) og varmt vann i springen i sentralene deres indikerer at alt er i orden.” (8. oktober kl. 20:50)

VVS Gruppen har nå skiftet noen komponenter (for spesielt interesserte:  sirkulasjonspumpa, tilbake slagsventil) i anlegget for ‘varmtvannet i springen’ og de forventer nå at alle skal ha varmtvann som normalt. (9. oktober kl. 12:00)

Vi oppdaterer denne artikkelen med ny informasjon når vi har det.

NB! Meldinger om slike problemer sendes som tekstmelding til styretelefonen (900 12 550) eller på epost til <styret@hallagerbakken.no>.

Sist oppdatert: 9. oktober kl. 12:00

Comments are closed.