Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Varmekabler i bakken

Print Friendly, PDF & Email

Borettslaget har varmekabler i bakken utenfor inngangsporten til 2. etasje i parkeringshuset og i nedgangen ved søppelhuset HB 92. Effekten per m2 er omtrent den samme. Når noe smelter så renner det nedover, som igjen betyr at man kanskje trenger «litt mer varme nedenfor» for å unngå at det fryser. Dette kan delvis styres. Vi gjør korrigeringer i oppsettet i takt med erfaringene og innenfor det som er mulig.

Styringen for all bakkevarmen sitter i parkeringshuset med en sensor på taket. Dersom det blir noe feil her vil det ofte kunne være tilknyttet strømmen eller «kontrolleren». 

Vi har nå hatt et problem med kontrollerboksen og derfor er bakkevarmen påslått manuelt. Det vil si at den står på hele tiden, til vi får en ny boks.

I forbindelse med nyasfalteringen ble varmekablene «påskjøtet» nederst ved søppelhuset og kurvaturen som da ble etablert får vi ikke gjort noe mer med nå.

Oppdatert: 19/12/2021

Comments are closed.