Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Våre vaktmestere

Print Friendly, PDF & Email
Christiania Forvaltning & Eiendom AS har nå overtatt som «vaktmester» i borettslaget. Hva bør du vite…?
Firmaet har en avtale om “vaktmesterordningen i borettslaget” og i hverdagen er det Ronny og Tommy som vil ferdes rundt i borettslaget. Det er styret som gir firmaet oppdrag på vegne av borettslaget, men firmaet kan også engasjeres privat av beboerne.
Beboere kan kontakte “vaktmesteren” på 22 62 50 27, eller gi en melding via Varslingstjenesten.

Viktig: Vaktmesterfirmaet er ikke styret, og kan derfor ikke forplikte styret på noe vis. Dersom du har en konkret forespørsel til styret så må styret kontaktes.

Christiania Forvaltning & Eiendom AS er de eneste som har en permanent unntak for å kunne parkere sine biler i borettslaget under arbeidet for borettslaget!

“Vi har ikke vaktmester!”
Av og til blir vaktmesteren eller styret møtt med den misforståelsen at vi har en ansatt vaktmester. Borettslaget har ikke i manns minne hatt en vaktmester ansatt. Nå, som tidligere, er det et firma vi har en avtale med, og alt som gjøres utenfor avtalen betaler vi andelseiere ekstra for. Det er derfor kun styret som kan engasjere vaktmesterfirmaet til å gjøre noe som vil medføre kostnader for oss alle, men vi kan alle gi dem et tips om ting som de muligens har oversett eller bør vite om som de har ansvaret for. Hva de har ansvaret for finner vi beskrevet i “Vaktmesterordningen i borettslaget“.

 

Comments are closed.