Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Utfordrende trafikk forhold

Print Friendly, PDF & Email

Snøen har lavet ned de siste dagene, 5 traktorer og bortimot 20 mann er i sving i lange skift for å rydde vekk. Maskinførere ønsker å gjøre så mye som mulig, men er også pålagt hvile for å sikre HMS og unngå ulykker.🚜

Så mye snø på så kort tid har vi nesten ikke hatt siden 1939, skrev en meterolog i VG 🤷‍♀️

Hallagerbakken er en av de faste kundene til Christiania Forvaltning og Eiendom AS (CFE) og de får vekk snøen raskere enn hva kommunen gjør i vårt nærområde. Dog så er det også et faktum at de har andre borettslag og butikker som kunder, de kan ikke stå parat hos oss.

Fra idag så vil det regne en uke fremover, dette betyr at snøen forvandles til vann, og som fryser til Is igjen. ⛸️ Tipper «Brodder» har høy søkefrekvens på Google i disse dager.

CFE vil fortsette sitt arbeide, nå blir det fokus på strøing. Med regnet så skylles grus og salt vekk, – etter 20min så lurer man på om de har vært her, dette blir unektelig utfordrende for oss alle. 🤷‍♀️🤷‍♀️

En foreløpig stor takk til våre beboere som har latt være å ringe CFE for å be om prioritering eller for å fremføre klage. Det er også bedre at man «klager» til styret (noe som blir gjort) enn at man kontakter vaktmesterne eller de som er ute å jobber. Gutta der bør bruke energien sin på å få jobben gjort og ikke være skyteskive for frustrasjon.

Nå på morgenen har de vært på jobb for oss og borettslagene rundt oss siden kl.14 igår. 🙏

Et smil eller hyggelig vink når de kjører forbi er mye mer passende og oppmuntrende enn å fremføre frustrasjon 🥴

Hvis noen vil absolutt fremføre frustrasjon, så ta kontakt med styret 👍

Ettertanke: Litt på spøk og litt på alvor var et av temaene på siste styremøte at et «sparetiltak» kunne være at beboerne selv fjernet snøen fortløpende om vinteren på dugnad… Noe sier meg at selv om vi er ca. 400 voksne som bor her så ville dette ikke være den mest troverdige løsningen.

Is
Men nå er det is som gjelder fremover. Det kan være lurt å unngå å kjøre de nærmeste dagene, og beregne ekstra god tid når vi skal ut av huset. Det er ikke nå det skal løpes til skolen eller bussen.

Sist oppdatert: Lørdag 7. januar 2023

Comments are closed.