Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Uteområdene – Hva skjer i sommer?

Print Friendly, PDF & Email

På generalforsamlingen antydet vi noe av det vi prøver å få til av vedlikehold av uteområdene i borettslaget. Her er en kort oversikt over arbeid som er på gang:

Flaggstangområdet
Det vil om kort tid bli utført oppgraderinger av området ved flaggstangområdet og ved den nye trappenedgangen. Her vil det bli lagt ny plen og det vil bli plantet ned blomster. Da det legges ny plen vil området bli sperret av slik at ingen skal gå på den nylagte plenen før den får festet seg. De benkene som står plassert ved flaggstangen vil bli plassert ut andre steder i borettslaget.

Blomsterkrukker
Grøntutvalget vil i uke 22 sette ut blomsterkrukker for å gjøre utemiljøet trivelig i sommermånedene. Her har alle andelseiere et felles ansvar for å sørge for at blomstene får vann og stell.

Beplantningsprosjektet 2020
Prosjektet er nå i fasen der et tilbudsforespørsel er sendt ut til ulike aktører og styret tar sikte på å ha valgt leverandør i midten av juni. Deretter vil prosjektene starte opp. Om alle prosjekter vil bli gjennomført i 2020 kommer litt ann på ulike faktorer, som pris, kapasitet i Grøntutvalget/styret og tiden. Dere kan lese mer om de ulike prosjektene i Tilbudsforespørsel_Beplantning m.m._16.05.2020.

Utebenkene
I uke 32 vil alle benkene rundt om i borettslaget bli samlet ved vaktmesterområdet for å bli pusset ned og malt. Styret satser på god vær i uke 33 hvor benkene blir malt og satt ut i borettslaget igjen.

Sommerjobbprosjektet
I uke 33 vil sommerjobbprosjektet foregå. Da vil borettslagets flotte ungdommer befinne seg på ulike steder i borettslaget og utføre ulike vedlikeholdsoppgaver. Det er styret som har utarbeidet arbeidsoppgaver til ungdommen, men hvis dere nå har noen tips til oppgaver ungdom mellom 13-18 år kan gjennomføre i denne uken send gjerne en e-post til styret (styret@hallagerbakken.no).

Sist oppdatert: 26/5-2020

 

Comments are closed.