Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Tett sluk og/eller tette rør?

Print Friendly, PDF & Email

Sluker og rør kan få så mye smuss (hårrester, «hybelkaniner», skitt etc) inn seg at de blir nesten tett eller helt tett. Jevnlig renhold og tidvis Plumbo o.l. kan være løsningen, men av og til må man ha hjelp fra rørlegger.

Alle liggende avløpsledninger til klosett, sluk, servanter, kjøkken og lignende er beboers ansvar. Disse rør er kun for hver enkelt leilighet. Opplegget (den stående ledningen) er felles for oppgangen, og er borettslaget sitt ansvar. Det er veldig sjelden at det går tett i hovedrøret, som rørgrenene fra den enkelte leilighet, går ut i. Dette igjen betyr at det er normalt en tilfeldighet når to naboer i en blokk tilsynelatende har samme problem. Mens i rekkehusene må dette vurderes i hvert tilfelle. Fellesrøret er liggende under huset. Her kan det også være et felles lufting til rekkehuset, så ansvaret kan være forskjellig i de enkelte rekkehus leilighetene.

Tilbud (per november 2016)
Spyling av sluk med oppmøte koster kr 3.200,- inkl. mva.
Dersom man bestiller «spyling” med en nabo i samme oppgang, får begge en rabatt på kr 500,- hver. Forutsetningen er at bestillingen skjer samtidig, og at jobben kan kan gjøre samtidig (i samme oppgang).

Dette kan bestilles fra VVS Gruppen AS på telefon 22 04 04 06 eller via <post@vvsgruppen.no>.

Comments are closed.