Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Styret tar ‘ferie’…

Print Friendly, PDF & Email
 
I skoleferien har styret (samt utvalgene og samarbeidspartnere) redusert kapasitet, og i fellesferien er de fleste på ferie. Styret har en vaktordning som gjør at vi kan respondere på ting i sommer ukene, men vi bedriver ikke normal saksbehandling av f.eks. behandling av søknader i denne perioden.
 
Dette betyr også at “servicen” ikke er like raskt som vanlig, vi vil derfor f.eks. anbefale de som ønsker å låne tilhengeren eller bestille noe via Beboerservice å være ute i god tid!  
.
Byggesøknader o.l.
Plan- og bygningsetaten i kommunen bruker normalt 3 uker på «enkle» saker og opp til 12 uker på mer omfattende saker. Borettslaget har ikke gitt seg selv en tidfrist på vår saksbehandling fordi vi ikke har noen som jobber med dette på heltid. Styret konsulterer normalt vårt eget Byggeutvalg, Grøntutvalg og/eller andre fagfolk i vår saksbehandling, og i sum gjør dette at en «normal søknad» normalt tar fra en uke til fem å behandle. Dette forutsetter at den ikke skal videre til kommunen.
.
Styret kontaktes som vanlig via styretelefonen og styreeposten, og vi minner om kriseberedskapen som alltid er der.
 
Vi ønsker alle en fin sommertid!
Sist oppdatert: 22. juni 2023

Stock photo

Comments are closed.