Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Strømuttakene og lysene i parkeringshuset

Print Friendly, PDF & Email

Alle parkeringsplassene inne i parkeringshuset har et uttak for strøm som er ment for kupe-/motorvarmere. Og kun det 🙂
Av og til virker ikke disse uttakene, – det kommer ikke strøm.

Når det gjelder manglende strøm på p-plass i huset har sikringen løst ut pga. jordfeil hver gang elektrikerne har vært der å sett på det. Det er ikke noe målbare feil når de er der, så det tyder på at det er feil på en skjøteledning eller ledning til motorvarmer som er problemet.

Alle som bruker stikkontakten må sjekke ledningene sine om det er noen tegn til skadet eller slitasje! Og det behøver ikke være din ledning, som det er noe galt med, men en av naboene som er påkoblet samme kurs.

80/90 talls Defa motorvarmer/ lader/ strømuttak deler. | FINN.no

Dersom dette problemet oppstår er det viktig at styret får beskjed snarest mulig og at den som varsler ikke fjerner f.eks.  skjøteledninger el.l. Elektrikeren vil da sjekke «din» kabel.

Lysene
Vi har flere lys i takene inne i bygget som har sviktet og vårt elektrikerfirma har på våre vegne reklamert på armaturene til leverandøren. Vi har skiftet ut det meste av lys og ledninger i åparkeringshuset de siste årene, så vårt syn er at vi ikke ser noen årsak til at lysene skulle svikte så ofte som det har gjort i det siste. Vi håper det ordner seg snart.

Sist oppdatert: 26/1-2021

Comments are closed.