Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Status på portene

Print Friendly, PDF & Email

Parkeringshuset er rehabilitert, nye porter er på plass og infrastrukturen som gir muligheten for egen ‘ladeboks’ ved parkeringsplassen inne i parkeringshuset, er nesten på plass.

Hva er ikke (helt) på plass?

  • Porten inn til 2. etasjen ‘bråker’ litt og den er det blitt gjort noe med et par ganger allerede. Styret gir melding til leverandøren dersom vi får melding om mer ulyd fra porten. Hører du noe, send melding til styret på epost.
  • Rekkevidden til senderne (≈ portåpnerne) er ikke tilfredstillende. Dette er egentlig et problem ift mottaker, og derfor er det montert antenner på alle portene slik at opplevd rekkevidde og respons skal bli bedre. Dessverre fungerte ikke antennene for de to portene i underetasjen etter hensikten og de ble derfor frakoblet i uken før jul. Mottakerforholdene der er derfor tilbake til den utilfredsstillende standarden vi har hatt etter porten ble montert. Leverandøren skal få dette på plass snarest mulig etter nytterårsaften.
  • Er portåpnerne sensitive til temperatur? Vi vet ikke og har bedt leveradøren om mer informasjon.

Det kan naturligvis være feil på noen håndholdte sendere, men erfaringen blant de få vi har skiftet er at 1/3 av de mottakerne vi har fått melding om ikke fungerer, har fungert helt normalt. Det virker som de nye senderne er mer følsomme for forstyrrelser i/rundt frontruten enn hva de gamle var.

Bestilling av nøkler, portåpnere, ladeboks til egen elbil etc gjøres via Beboerservice.

Bestillingen som er gjort på de ladeboksen før jul skal monteres i januar, ut fra det styret er kjent med.

Sist oppdatert: 31/12/2018

Comments are closed.