Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Snørydding og strøing i borettslaget

Print Friendly, PDF & Email

Hvordan sørge for framkommelighet på veiene, på stiene og ved inngangene til parkeringshuset og blokkene i praksis? Dette er et evig problem som det ikke ser ut til at vi greier å ha en permant løsning på i vinterhalvåret.

Styret, og de som jobber for borettslaget, må forholde oss til virkeligheten. Samtidig kan været skifte fort. Er det et poeng å strø når det er glatt og det regner med den konsekvens at grusen renner bort? Eller strø når det er varmt i været og grusen forsvinner inn i isen et par timer senere / til kvelden når det blir kaldt?

Vaktmesterne har ansvaret for den daglige vurderingen av dette, og de 9 styremedlemmene som bor på ulike plasser i borettslaget gir dem i tillegg et hint en gang iblant.

Mye snø
Når det snør mye kan vi lese i media at det er problem for trafikanter i alle former over alt, – da er det heller ikke rart at det kan ta litt tid før vi har alt på plass også her hos oss også. Det kan også være greit å minne oss selv på at dersom vi har formen til det kan vi bidra med å rydde vekk litt snø i eget nærområde, – og hos naboen som kanskje trenger litt hjelp?
Takk til dere som gjør det!

Avtalen/instruksen
Vi har en avtale med vaktmesterne om snørydding, strøing og andre «vinterforhold». Dette kan man lese mer om i artikkelen Vaktmesterordningen i borettslag.

«Instruksen» til vaktmesterne i form av utdypinger av denne avtalen blir justert fortløpende, og de siste skriftlige oppsettet av prioriteringer og hvor snø skal deponeres, er lagt inn her:

Sist oppdatert: 1. januar 2024

Comments are closed.