Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Skifte av hovedtavle i parkeringshuset, flytting av biler og strømstans

Print Friendly, PDF & Email

StrømSom mange har fått med seg er nå transformator byttet og kabler frem til garasjeanlegget på plass. Neste skritt i prosjektet om økning av strømkapasitet i garasjen er å bytte hovedtavle inne i garasjen og koble denne til kablene. Her har det vært litt forsinkelser i levering av tavlen, men arbeidet planlegges nå utført 3.-6. oktober.
I den perioden vil det være strømstans i garasjen. Det betyr blant annet at eksisterende ladepunkter på taket ikke har strøm disse dagene.

Det er også behov for at de som har parkeringsplasser innerst i første etasje parkerer på taket disse dagene. Dette gjelder parkeringsplass 20, 21, 22, 23, 24, 25 og 64, 65, 66.

Nye ladepunkter for elbil
Vi har nå fått innvilget støtte fra Oslo Kommune til installering av 6 ladeplasser for elbil. Støtten dekker deler av installasjonskostnaden. Resterende del av installasjonskostnaden, drift og strømbruk vil hentes inn via bruk av plassene. Ladeplassene vil etter installasjon være reservert elbiler i aktiv lading og vi være tilgjenglige for alle beboere med inngått ladeavtale med borettslaget. Praktisk info om ladeavtale, bruk og brukskostnader vil komme når dette er ferdig installert og styret har behandlet bruks- og kostnadsspørsmålet ferdig.

Når hovedtavlen er installert starter arbeidet med å etablere ladepunktene på taket.  Disse etableres på rekke på kortsiden (mot overbygg til baktrapp).

Vi behøver disse plassene bilfrie i arbeidsperioden og ber om at ingen parkerer på takets kortside fra 5.-15. oktober.

 

Comments are closed.