Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Rose Mary Catteral

Print Friendly, PDF & Email
I helgen død Rose Mary Catteral etter kort tids sykeleie. Hun vil bli savnet av alle oss naboer som har møtt hennes vennlighet, klokskap og fremfor alt, humor.
.
Rose Mary ble født og vokste opp i Natal i Sør-Afrika, og flyttet inn i Hallagerbakken 1. april 1986.
.
“Rosisi” var bestandig barnas venn. Hun var oppriktig glad i de unge og fikk lett kontakt med dem. Hun kunne tulle og tøyse og hun var på ingen måte selvhøytidelig. Hun nektet å være som de andre gamle, ville ikke ha rullator og syntes at den elektriske scooteren hun fikk av NAV kjørte altfor sakte. Hun var en selvstendig og egenrådig dame helt til det siste.
.
Hun fulgte med på samfunnsutviklingen og var ikke fremmed for å ta en debatt i nettavisenes kommentarfelt. En raus, varmhjertet og på en sympatisk måte eksentrisk dame. Opprinnelig engelsk, som barn adoptert inn i en norsk misjonærsfamilie i Sørafrika, utdannet seg til sykepleier der i landet. Afrika hadde en stor plass i hjertet hennes, og et bilde av Nelson Mandela prydet inngangspartiet i blokkleiligheten hennes. Livet førte henne via England til Norge.
Hun var frelsesarmee-offiser på Lofoten, senere sykepleier på Gaustad sykehus og en av de beboerne med lengst fartstid i vårt borettslag.
.
Bisettes
Rose Mary bisettes tirsdag 26.november kl 14:00 fra Holmlia kirke.
.

Vi lyser fred over hennes minne!

Comments are closed.