Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Problem med låsen til porten

Print Friendly, PDF & Email

Vi har et problem med låssylinderen til hovedporten inn til 2. etasjen til parkeringshuset. Det er en stift som har løsnet. Dessverre har det samme skjedd i låsen på døren på motsatt side i etasjen.

Vaktmesteren har kunne jukseløse dette mens vi har ventet på at TrioVing (eid av svenske ASSA ABLOY Opening Solutions Norway) skulle yte service. Det at de har flyttet sine folk til Sverige har gjort dette uforholdsmessig vanskelig. Det tar ca. 12 uker å få en ny låssylinder…

Vaktmester har derfor tatt med seg begge låsene til et annet sted i håp om å få ordnet dem. I mellomtiden må dørene stå ulåst.

Alternativet vårt er å skifte ut låsene, og dermed må alle i 2. etasje som i dag har nøkler kjøpe en ny nøkkel.

Det hører også med til historien at nøklene i parkeringshuset er såkalte systemnøkler, og derfor ikke like lett å kopiere som f.eks. bodhusnøklene.

Vi håper at dette ordner seg raskt.

Styret/sist oppdatert: 16/03/2019

Låsen tilknyttet porten funger nå igjen, mens låsene i dørene til 2. etasjen er ikke ordnet. De låsene vi har begynner nå å bli slitt etter mange års bruk, og vi er anbefalt å vurdere anskaffe nye.

Konklusjonen er nå at vi tar sikte på å skifte ut alle de seks låsene i parkeringshuset, og vi har nå ute en tilbudsforespørsel om dette til ulike leverandører. Dette vil i utgangspunktet medføre at alle som i dag har nøkler til parkeringshuset må kjøpe nye nøkler.

Styret/sist oppdatert: 20/03/2019

Comments are closed.