Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Problem med fjernvarmen!

Print Friendly, PDF & Email

Status på fjernvarmeproblemet
Varmen i radiatorene skal være på plass igjen nå i HB 90 til 96-rekkene. Årsaken til problemet er et brudd i et fjernvarmerør i bakken. Det er laget en midlertidig løsning av dette og i morgen vil arbeidet fortsette.

torsdag 18. februar vil VVS Gruppen skifte det ødelagte røret, og fjernvarmen vil da være avslått mens de arbeider med dette. Det vil skje i perioden kl. 9:00 til 16:00.

Styret legger ut mer informasjon når vi har det.

Lufting

Dersom du hører noen lyder fra radiatoren eller de ikke blir helt varme, så må de kanskje luftes. Dette skjer ofte når vi alle begynner å bruke dem igjen på høsten, og etter hendelser der anlegget f.eks. har vært stengt ned.

Radiatorene «henger sammen» så det er normalt ikke nok å bare lufte én radiator. Man må lufte alle radiatorene i boligen. Er man uheldig, så har ikke naboen gjort dette, og dermed kan også «luft» derfra komme over til din bolig. Det er ikke uvanlig at man må ta alle radiatorene i to eller kanskje tre runder, før ting er i orden.

Når det gjelder spørsmålet «om styret kan sende noen for å sjekke radiatoren?» så vil vi henvise til det vi har sagt i tredje avsnitt i artikkelen “Radiatorer som tilsynelatende ikke fungerer

Sist oppdatert: 17/02/2021, kl. 10:00

Comments are closed.