Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Parkering på gjesteparkeringen?

Print Friendly, PDF & Email

Beboere kan ikke parkere på gjesteparkeringene. Gjesteparkeringen skal benyttes av besøkende, håndverkere, bud og andre som ikke bor her.

Vi har normalt en grei parkeringssituasjon i borettslaget, men et gjentagende problem er at folk med ærender tilknyttet Stiftelsen/Frivillighetssentralen, arbeidsplasser i nærheten og beboere benytter gjesteparkeringene.

Parkeringsselskapet tar stikkprøver en gang iblant der biler med eiere registret boende i Hallagerbakken blir bøtlagt dersom de står parkert på gjesteparkeringen. Fire eiere ble bøtlagt på samme dag nylig, i tillegg til en besøkende som hadde parkert på HC-plassen.

Ops!
Vi minner også om at parkering i rundkjøringen (f.eks. ved flaggstangen) og på begge sider av veien nedover veien heller ikke er tillatt. Det er kommunen som håndhever dette ved Bymiljøetaten.
Noen av oss tar av og til en kortvarig sjanse her og på gjesteparkeringen, og det kan bli dyrt, i tillegg til at det det reduserer parkeringskapasieten som vi alle ønsker å ha i borettslaget.

Sist oppdatert: 2018/03/01

Comments are closed.