Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Parkering i borettslaget, sommeren 2018

Print Friendly, PDF & Email
Denne artikkelen blir oppdatert!  Sist oppdatert: 13/06/18
Arbeidet med rehabiliteringen av parkeringshuset går fortsatt så greit fremover at den tredje etappen blir ferdig i løpet av kommende fredag (15. juni). Det betyr at de berørte bileierne bør begynne å benytte sine plasser i parkeringshuset allerede fra og med søndag 17. juni. Dette er viktig for at det skal bli plass til den nye rekken av biler som må ut.
.
I løpet av kommende helg må de som disponerer følgende plasser, flytte ut av parkeringshuset:  Plassene 1 – 22.
.
Vi har dessverre ikke fått tillatelse fra Bymiljøetaten om parkering på nedsiden av 96-rekka og langs veien nedover bakken opp til rundkjøringen, så vi må klare oss med de plassene vi ellers har fått avklart:
  • Vi har endel ledige plasser på taket av parkeringshuset i tillegg til at vi kan benytte 12 av utleieplassene der. De berørte beboerne får utdelt parkeringstillatelse på disse plassene.
  • Det samme gjelder 10 nummererte plasser som vi har fått leid av Øvre Ravnåsen brl.
  • Også ved det såkalte vaktmesterområdet – dvs. området ved avfallsbingen og riggen for arbeiderne – kan vi få plass til ca. 5-7 biler.
Normalt vil dette holde. Men forutsettingen er at “vekslingen” mellom de ulike etappene i arbeidet foregår smidig!

Comments are closed.