Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Oppstart av utbedring av uteområdet utenfor blokkene

Print Friendly, PDF & Email

Styret har jobbet med en beplantningsplan for borettslaget og i uke 43 starter arbeidet med deler av denne planen. R/S Anleggsgartner Service AS har fått oppdraget med å oppgradere uteområdet langs blokka fra HB 46-50. Det skal også lages et fotavtrykk (se illustrasjonen under) utenfor blokka ved HB 52. Arbeidet med dette uteområdet er estimert til å vare i 4-6 uker.

Busker, hekker og trær (med unntak av fruktrær) vil bli fjernet for senere å bli erstattet med annen beplanting våren 2021.

Det skal i grove trekk graves, tilføres ny jord, legges ny plen, kantstein langs plenen, lages blomsterbed ved alle trappeoppganger og lages «fotavtrykk» under angitte verandaområder.

Det vil til tider være støyende arbeider i tidsrommet 08-20 i form av graving, kjøretøy ect, men styret tror at resultatet vil være en belønning til slutt.

Når det legges plen og settes kantstein vil områdene bli sperret av for at stein og plen skal få satt seg skikkelig. Her ber styret beboere i nærheten følge med slik at ingen oppholder seg på innsiden av sperrebåndene.

Sist oppdatert: 12/10-2020

Comments are closed.