Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Oppgradering av sikringsskapet?

Print Friendly, PDF & Email

Borettslaget har en rammeavtale med Oppegård Elektriske as, – som har ulike oppdrag på vegne av styret. Firmaet kan naturligvis også gi tilbud og/eller utføre oppdrag for andelseierne privat.

Styret har fått flere spørsmål om sikringsskapene fra beboere, – og som andelseierne vet, er sikringsskapet og alt innover i boligen av elektriske ting innenfor vedlikeholdsansvaret til oss andelseiere. Styret har bedt Oppegård Elektriske as om å gi et standarisert tilbud på en oppgradering av eldre sikringsskap for de som ønsker det. Legg merke til at det er litt ulike tilbud til rekkehusene og blokkleilighetene pga av ulike antall sikringer som er anbefalt byttet. Styret vil også presisere at den enkelte andelseier naturligvis kan innhente tilbud fra andre autoriserte og seriøse elektrikerfirmaer. Husk å få dokumentasjon på alt som gjøres!

Styret vil også presisere at vi ikke er kjent med noe som indikerer at de ‘gamle’ skapene med skrusikringer representerer noen form for fare, men vi anbefaler allikevel oppgradere skapene dersom man ikke allerede har gjort dette.

Oppdatert: 20/3-2021


Hvem har ansvaret for det elektriske anlegget?

Privat bruk av Oppegård Elektriske as

Comments are closed.