Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Omtale internt i OBOS av vår generalforsamling

Print Friendly, PDF & Email

Årets generalforsamling ble gjennomført 6. april 2016 og alle vedtak ble i tråd med styrets innstillinger (med et liten presisering i elbil-saken). Alle (tidligere) års innkallinger og protokoller ligger her.

Generalforsamlingen 2016, styrebordet
Twitter 1Internt i OBOS ble det også lagt merke til at konsernsjefen, Daniel K. Siraj, var vår møteleder.
I forkant av møtet twittret Siraj dette:

Her er artikkelen OBOS la ut på sitt intranett:

Daniel, møteleder!
Det er en stund siden forrige gang Daniel Kjørberg Siraj var ordstyrer under en generalforsamling.

– Det er gøy å få gjøre dette igjen, sa konsernsjefen til forsamlingen i Hallagerbakken borettslag på Holmlia.

Det var styreleder Bjørn Tommy Tollånes som inviterte Daniel Kjørberg Siraj til å lede generalforsamlingen i Hallagerbakken. Borettslaget er bygget av OBOS tidlig på 80-tallet, og består av 219 boenheter.

– Vi i borettslagsstyret inviterte den nye konsernsjefen i OBOS som en hyggelig gest i våre bestrebelser med å fornye og forbedre oss. Vi antar at Siraj svarte ja i sin travle hverdag fordi han også ser viktigheten av å synes, og tidvis reelt være tilstede der medlemmene og kundene er, sier styreleder Bjørn Tommy Tollånes.

Daniel, Daniel og Bjørn Tommy
F.v: Forvaltningskonsulent Daniel Walter, konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj og styreleder Bjørn Tommy Tollånes.

Han har tett kontakt med OBOS i sin hverdag som styreleder, men sjelden med konsernsjefen. Det er en annen Daniel, nemlig Daniel Walter som vanligvis er borettslagets forvaltningskonsulent.

– OBOS-medlemmene har interesse i at ledelsen i OBOS har kontakt med oss som medlemmer og som kunder. Det er fort gjort at en virksomhet som OBOS blir administrasjonsstyrt, og ikke har kundens og medlemmenes/eiernes ønsker og behov tilstrekkelig godt nok fremme i hverdagen. Nå som OBOS har en god økonomi, er det kanskje en anledning til å bedrive kvalitetsforbedring og tjenesteutvikling tettere med oss, spør Tollånes.

Daniel Kjørberg Siraj sier selv at han ønsker at OBOS skal være tett på kunder og medlemmer. Det gjelder også konsernsjefen selv. Derfor stilte han opp som ordstyrer da han ble utfordret av Hallagerbakken. Rollen er absolutt ikke er ny for ham. I tiden da han jobbet som advokatfullmektig i OBOS, hadde Kjørberg Siraj en rekke generalforsamlinger.

– Det var veldig morsomt å gjøre dette igjen, sier han.– Jeg er imponert over borettslaget. Det er veldrevet, har et profesjonelt styre og godt oppmøte på generalforsamlingen.

Twitter Daniel og Lysbakken_redEn av sakene som ble tatt opp under generalforsamlingen var ladestasjoner for elbil.
Et meget aktuelt tema i mange borettslag for tiden.

Det resulterte også i en liten diskusjon på Twitter:

Comments are closed.