Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Noen tall, visste du dette?

Print Friendly, PDF & Email

På lekeplassen tas det mange rare samtaler og noen er knyttet til tall. Her er noen fakta som kan være greie å ha med seg:

  • Hallagerbakken borettslag har 219 boenheter, fordelt på 93 blokkleiligheter og 126 rekkehusleiligheter. Med et estimert gjennomsnitt på 3 personer i hver boenhet tilsvarer det at vi er over 600 personer i nabolaget. Dette har vi mer inntrykk av på våren enn på kaldeste vinteren.
  • Vi har 428 kommuner i Norge, – i tillegg til Utsira med sine ca. 210 innbyggere er det 7-8 kommuner til med færre innbyggere enn det bor i vårt borettslag.
  • Borettslaget er en rimelig stor bedrift med en ‘omsetning’ på over 10 millioner.
  • Rehabiliteringen av rekkehusene koster ca. 40 mill., og sammen med rehabiliteringen av garasjeanlegget, balkongene i blokkene med mer har dette gitt oss alle et bedre bomiljø og økte verdistigning på boenhetene. Dette gjort samtidig som økningen i fellesutgifter siden 2008 har vært langt under prisstigningen!
  • Søndre Nordstrand bydel er en del av Oslo kommune. Bydelen har ca. 34.000 innbyggere, noe som tilsvarer Hamar kommune (ca. 30.000 innbyggere).
  • Vårt stor-område er Holmlia med omegn. Hvor mange som bor i dette område blir et spørsmål om hvor man definerer grensene, men et estimat kan være ca. 14.000 innbyggere fordelt på underkant av 5.000 boliger (kilde: Stiftelsen Holmlia Nærmiljø).
  • Holmlia preges av at de fleste bor i borettslag og sameier. Det er rundt 35 bolig sammenslutninger med alt fra en håndfull boenheter til flere borettslag med 2-300 leiligheter.

Boligsammenslutninger på Holmlia

Er det flere «tall» å være oppmerksomme på?
Legg inn i kommentarfeltet.

Comments are closed.