Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Minnebok – med din hjelp?

Print Friendly, PDF & Email

I følge borettslagets arkiver har vi flere beboere som har bodd  i borettslaget helt – eller nesten helt – fra det var nytt på begynnelsen av 1980-tallet.

Befaring under byggingen av Hallagerbakken borettslag i 1982.
Befaring under byggingen av Hallagerbakken borettslag i 1982.

Det hadde vært riktig artig om vi kunne fått laget en hjemmeside med historier og erfaringer fra oppstartstida, helst også med noen gamle fotografier. Dette vil kunne bidra til at vi alle føler en enda større tilhørighet til stedet. Litt personlig farget «lokalhistorie» er det nok flere som vil sette pris på å få kjennskap til.

Som du skjønner, spør vi deg altså om du sitter på noe materiale, fotografier eller annet, som vi kunne få anledning til å bruke, eventuelt om du kunne tenke deg å sende oss noen ord om hvordan det var her for ca. 35 år siden.

Du kan selv velge om du vil ha det du eventuelt skriver, uredigert inn – eller om du vil vi skal bruke det som et slags kildestoff til noe vi selv formulerer. Du behøver selvsagt ikke tenke på at det må være helt korrekt språklig sett, siden vi gjerne kan påta oss å gjøre små språklige endringer – under forutsetning av at det er greit for deg.

Blir det fin respons på dette, skal vi ikke se bort ifra at vi ikke nøyer oss med å lage en hjemmeside på dette, men trykker det opp og deler ut til alle.

Det du finner og/eller får skrevet ned, sender du til:
geir.brunsvik@styret.hallagerbakken.no eller  ebba.irgens.hylland@styret.hallagerbakken.no
(eller du kan bruke styrets postkasse i 54).

Ikke nøl! Og ikke vent for lenge – da glipper det ofte …!

Hilsen,
Styret

Comments are closed.