Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Midlertidig flytting av biler i P-huset (3. – 14. desember)

Print Friendly, PDF & Email

Arbeidet med installering av infrastruktur for lading inne i P-huset starter mandag 3. des. Arbeidene utføres mellom kl. 0700 – 1600, og bilene ma være flyttet i dette tidsrommet.

1. etg.:

Illustrasjon: Tor Kjærstad

Biler på begge rekkene til venstre når man ser inn forfra mandag til og med onsdag. (3. – 5. des.)
Rekken helt til høyre på tirsdag til og med torsdag. (4. – 6. des.)

De to innerste parkeringsplassene på de to midterste rekkene trenger vi å ha frie hele perioden. Fra mandag 3.des. til fredag 14.des.

2.etg.:
Biler på begge rekkene til venstre (portsiden) torsdag og fredag (6. – 7. desember), og mandag og tirsdag (10. – 11. desember). Rekken helt til høyre trenger vi å få flyttet biler tirsdag til og med torsdag (11. – 13. des).

I 2.etg. trenger vi å ha fri tilgang til alle fire p-plassene som ligger på bakveggen mot trappa/barnehagene under hele perioden fra mandag 3. tom. fredag 14.des.

Arbeidet utføres av Oppegård Elektriske as.
NB! Noter ‘dine’ datoer i kalenderen nå!

Parkering
Vi minner om at vi normalt har god kapasitet på taket for beboerne, og at de som må ha bilen i borettslaget på dagtid i denne perioden kan benytte benytte ‘vaktmesterområdet’.

 

Vi nærmere oss slutten på alle ‘prosjektene’ tilknyttet parkeringshuset nå;-)

Vennlig hilsen Styret

Comments are closed.