Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Liten økning på kr 16,-

Print Friendly, PDF & Email

Raden på regningen for TV/bredbånd fra borettslaget øker med 16 kroner fra 1. februar. Dette skyldes prisøkningen på TV-signaler og en forglemmelse fra Multinett. I kroner og øre betyr det at alle boligene belastes med kr 545,- (inkludert kr 235,- for bredbånd).

Forklaringen fra Multinett: 
«Det ble i januar sendt ut informasjon per brev om endringer i forhold til beregning av momsfritak på nyhetsbaserte kanaler. 

Som det stod skrivet ble det vedtatt i statsbudsjettet for 2023 hvor regjeringen besluttet å fjerne momsfritaket på elektroniske nyhetstjenester. Basert på TV-pakken Hallagerbakken brl. har ble det pålagt ett momstillegg fra 1. mars 2023. 

Dessverre viser det seg at dette tillegget ikke har blitt korrekt på sendte fakturaer etter 01.03 og ut året 2023. Multinett har betalt denne kostnaden, men ikke fakturert det videre. Multinett har besluttet at det ikke vil være tilbakevirkende kraft, men legger til denne økningen fra 01.01.2024.» 

Beskjeden om dette kom så sent at borettslaget ikke får «oppdatert» regningene før 1. februar. Prisendringen på grunn av KPI-justeringen (på 4,05%) tas samtidig.

Sist oppdatert: 21/12/2023

Comments are closed.