Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Kurs i beskjæring

Print Friendly, PDF & Email

Søndag den 26. mars kommer et gartnerfirma til borettslaget for å gjennomføre et kurs for grøntutvalget og styret i beskjæring av frukttrær, bærbusker, hekker, småtrær og andre busker. 

Borettslaget har gjennom årene investert i grøntområdene våres. Det har en positiv betydning for bomiljøet. For å holde alt pent, ryddig og velstelt hele sesongen, trengs det jevnlig ettersyn og stell. Vi har et grøntutvalg som er kjempeflinke og bruker tid og energi på å følge opp en del av dette. I tillegg gjennomføres blant annet en trepleierunde med jevne mellomrom, dugnad og sommerjobb for ungdommene i borettslaget. Beboerne har naturligvis ansvar for egen hekk o.l. Å kjenne til hva de ulike plantevekster og trær krever av hagestell, vekstforhold, ettersyn, hvordan de skal plantes og vedlikeholdes er viktig. Vi ønsker derfor å øke kompetansen til grøntutvalget og styret. Sesongen for beskjæring er allerede godt i gang og kurset gjennomføres derfor nå. 

Du kan delta!
Vi ønsker også å tilby kurset til beboere med interesse for hagestell. Kurset koster 250 kroner pr person for de som ønsker å delta. Det blir 2 timer teori på styrerommet og 4 timer praktisk kurs ute. Oppstart kl 0930. Alle påmeldte vil få skriftlig kursmateriell på forhånd på mail. Påmelding er bindende. Det er plass til max 15 deltagere totalt, så det er førstemann til mølla.

Frist for påmelding er mandag 20. mars. Meld deg på ved å sende mail til elisabeth@styret.hallagerbakken.no

De som melder seg på vil motta faktura.

Sist oppdatert: 17/3/2023

Comments are closed.