Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Katteluker

Print Friendly, PDF & Email

Det er tillatt å sette inn en katteluke i en ytterdør -i visse tilfeller også i vegg – på egen bolig i rekkehusene når denne settes opp forsvarlig. Selvfølgelig kan luken kun settes inn i tredelen, ikke i glassdelen av døra. Alle eventuelle negative konsekvenser og potensielle følgeskader av katteluken er uansett andelseiers ansvar. Ved å sette inn en katteluke aksepterer man dette ansvaret. Ved salg av andelen skal åpningen settes i stand igjen, evt. at ny dør må anskaffes. Eneste unntaket er hvis ny eier på forhånd melder skriftlig til styret at vedkommende aksepterer løsningen og er innforstått med å overta dette ansvaret.

KattelukerAlle kostnader ved dette er andelseiers ansvar. Styret skal ha skriftlig søknad om innsetting av katteluker der andelseier bekrefter at man aksepterer og er innforstått med det ovenfornevnte.

Ikke i blokken!
I blokkene er det ikke lov til å montere katteluke i ytterdøren pga av at det er en branndør. Styret har tidligere ved en inkurie godtatt dette et par ganger. Disse ytterdørene vil bli utbedret for borettslagets regning.

Styret har under vurdering om det skal kunne tillates å sette inn katteluke på like betingelser (som ovenfor) i balkongdøren i blokkene. Send en søknad til styret om det skulle være aktuelt.

Sist oppdatert: 12. februar 2023

Comments are closed.