Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Kanskje vil TV3, TV3+ og Viaplay ta pause fra TV-skjermen

Print Friendly, PDF & Email

Til orientering

Telia er for tiden i forhandlinger med distribusjonsselskapet Viaplay om en ny og langsiktig TV-avtale. Vi jobber for fullt for å komme til enighet, men hvis det ikke skjer blir Viaplay sine kanaler og strømmetjenester dessverre utilgjengelige fra begynnelsen av februar 2024. Dette gjelder blant annet de faste kanalene TV3 og TV3+, samt strømmetjenesten Viaplay.

I dette tilfellet blir alle kunder kompensert med 50 ekstra TV-poeng som kommer automatisk, eller 50 kroner i månedsrabatt. Mer informasjon om dette kommer dersom det blir aktuelt.

Vi ønsker å understreke at målet vårt er å bli enige med Viaplay om en ny og langsiktig avtale, til en fornuftig pris og med innhold som kundene våre ønsker.

Du trenger ikke å gjøre noe nå. Oppdatert informasjon om situasjonen finner du om kort tid på denne siden
” … og dette kom fra Telia som også nevner som en mulighet ’50 kr i rabatt’. Vi får komme tilbake til hva det egentlig vil betyr for oss som betaler via borettslaget, -om dette skulle bli aktuelt.

Sist oppdatert: 23/1/2023

Comments are closed.