Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Julegrantenning anno 2020

Print Friendly, PDF & Email

Oppdatert: 16/11

Koret kommer ikke, og vi samler ikke folk ved julegrantenningen i år, ref. de nye smittevernsreglene i Oslo.

………………

Formålet med årets markering er som tidligere å prøve å skape noe hyggelig for store og små i anledning tenningen av julegranen. Vi prøver å beholde en eim av «normalitet» samtidig som ting må bli annerledes…

Søndag 29. november klokka 1800 tennes julegranen i borettslaget. Holmlia aspirantkor kan desverre ikke komme pga av de nye smittevernsreglene i Oslo, men vi arbeider med et digitalt alternativ.

Det ryktes at nissen prøvert å ordne noe smart i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern. Apropos nissen, så må alle foreldre med barn som deltar på arrangementet melde på sine barn på forhånd*.

Påmeldingsfrist for disse barna er 20. november. Det er enkelt å melde på via dette skjemaet vi har laget:

https://forms.gle/QeWTS7qYfym1PrTz7

Alle må huske å holde god avstand til andre både på vei til og under arrangementet. Hvis vi trekker oss utover og bruker hele området er det godt med plass oppe ved rundkjøringen.

I tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern blir det registrering av deltakere, mer info kommer når det nærmer seg.

Det er fint om alle kan vaske seg på hendene før de drar hjemmefra, og husk god hostehygiene. Har du symptomer på sykdom holder du deg selvsagt hjemme!

På grunn av den gjeldende koronasituasjonen blir det dessverre ikke gløgg eller annen felles servering.

November-hilsen fra det koronatrette styret

Hemmelig beskjed til foreldre:
Barna vil få beskjed om at nissen dessverre ikke hadde mulig til å komme til julegrantenningen, men at hjelperne hans har kanskje hengt opp noe på ytterdøra hjemme. På denne måten unngår vi en sammenstilning rundt nissen, uten at nissetradisjonen går helt fløyten likevel.

Forutsetninger:

  • Nissens hjelpere (= styret) vet hvilke barn som ønsker å få en liten overraskelse på døra og det vet vi KUN dersom vi har fått påmeldingen ovenfor
  • Ingen barn går hjemover før tidligst 18:15 denne søndagen (eller sjekker om noe henger på ytterdøra før samme tidspunkt).

Comments are closed.