Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Ignorer SIAN!

Print Friendly, PDF & Email

Oppfordring til å ikke delta på SIAN sin planlagte arrangement
Styret har registrert at organisasjonen SIAN – Stopp islamisering av Norge – har planlagt et arrangement på Holmlia fredag 26.mai, ca kl.15.00.

Arrangementet skulle opprinnelig avholdes på Holmlia Senter, men dette ble avvist av politiet. Siste informasjon fra SIAN tilsier at et «demokratiutøvende arrangement» likevel skal avholdes, et eller annet sted på Holmlia. Et naturlig sted vil i så fall være utenfor Ravnåsveien 3, paviljongene eller området rundt skolene/HSK-banen.

Det er i utgangspunktet ikke styrets oppgave å bedrive politikk eller påvirke beboerne i en eller annen retning i denne saken. Styret vil likevel oppfordre alle beboere, som er i mot det SIAN står for, til å IKKE oppsøke dette arrangementet.

SIAN er ute etter å provosere og å skape negative motreaksjoner, slik at de kan få medieoppmerksomhet og får bekreftet sine påstander om multikulturelle bydeler.
Vi er av den oppfatning av at det å IKKE vise interesse og IKKE møte opp, vil være den beste medisin. Ved å ikke møte opp vil man (kanskje) også unngå negativ omtale i media.

Vi oppfordrer også voksne beboere til å prate med sine barn, og ikke minst ungdommer, om å ikke oppsøke dette arrangementet.

Vi håper at vi med denne oppfordringen kan unngå negativ omtale av Holmlia, skade på personer og ubehageligheter med politiet, dersom politiet må gripe inn ved en ev. konfrontasjon.

Dette er en oppfordring fra styret og er ikke ment som initiativ til debatt.

Styret i Hallagerbakken borettslag
24. mai 2023

Comments are closed.