Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Høstdugnad – med fokus på ditt nærområde!

Print Friendly, PDF & Email

Sett av torsdag 17. september 2020 fra kl. 18:00 i kalenderen og bli med å løfte ditt nærområde i borettslaget. Styret vil i tidsrommet 17:45 – 20:00 sørge for at hagesakser, trillebårer ol er tilgjengelig ved vaktmesterrommet i Hallagerbakken 52.

Årets dugnad har fokus på nærområdet til den enkelte. Vi ber alle om å se på egne hekker, bærbusker etc. og «stramme» opp disse iht. føringene i Uteveilederen. Uteområdene våre innbefatter også selvfølgelig lekeplassene og områdene bak blokkene.

I år vil vi i tillegg tilby en service for de med planker og annet materiale som man vil bli kvitt. Av ulike årsaker kan det bli liggende en del skrot utendørs under rekkehus eller andre steder, som man liksom aldri blir kvitt. Dette er det andelseiers ansvar å fjerne, men i forbindelse med dugnaden, vil vi sørge for en ekstra bortkjøring av slikt materiale. Forutsetningen er at den enkelte frakter materialet, og plasserer dette på en ryddig måte ved vaktmesterområdet i løpet av dugnaden.

Det vil ikke bli organisert noe felles grilling i år, men det stopper jo ikke gode naboer å være litt sosiale allikevel – selv i disse Coron…  🙂

Den enkelte andelseier er ansvarlig for beplantningen og vedlikeholdet i området man disponerer. Dette gjør det penere, hyggeligere og mer praktisk rundt oss.  

Utdrag fra Uteveilederen – Generelle regler for beplantning i forhager/parseller:

  1. Trær som er plantet, skal generelt ikke vokse høyere enn husets høyde
  2. Hekker og beplantning skal ikke henge utover veien. Det skal sørges for god sikt og fremkomst. Ifølge husordensreglene bør “hekker ikke overstige øyehøyde til en voksen person”.
  3. Hekker skal trimmes slik at utebelysningen ikke hindres.
  4. Hekkens loddlinje skal ikke være ute i den asfalterte delen av gangveien.
  5. Det må unngås at trær og andre vekster som er plantet av andelseiere, skjermer for sol/lys og utsikt for andre andelseiere.
  6. I mellomrom mellom rekkehus (ved trappeganger og gangveier) skal hekker og beplantning være minimal, slik at fremkomsten ikke hindres. Områdene skal ikke privatiseres og tettes igjen.
  7. Se ellers Uteveilederen og Husordensreglene på hjemmesiden til borettslaget.

Hageavfall kastes kun i hageavfallsbingen på vaktmesterområdet ved garasjeanlegget.

Comments are closed.