Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Historien om en klage….

Print Friendly, PDF & Email

Vanlige beboere med en postkasse vil ofte prøve å holde vekke uønsket post/reklame i både den fysiske og elektroniske postkassen. Den førstnevnte har vi i realiteten bare et valg på: sett på et tydelig merke med «Ingen reklame takk» eller lignende. Det som ikke er adressert til oss, skal ikke ned i kassen. (Posten, f.eks. har ikke lov til å la være å putte adressert reklame ned i vår postkasse).

Seriøse aktører respekterer dette, men vi har alle opplevd at det er noen som ikke respektere dette. Av og til er det rett og slett bare dårlig utført arbeid av budet.

I boretteslaget har vi gjentatte ganger i en tid nå opplevd at dette ikke har vært respektert, og styret har mottatt klager på det. Vi sende en klage med tittelen «Useriøse aktører – er dere det?» til alle firmaene som var med i siste bunke av reklame som ble levert omtrent samtidig i postkasser som tydelig var merket.

Firmaene
Bohus, Bunnpris, Coop Xtra/Obs/Mega, Europris, Jernia, Joker, Jula, Kid, Møbelringen, Power, Proaktiv Properties as, Skeidar, SportOutlet og XXL fikk eposten. Det spiller ingen rolle for oss hvem som er distributør, det er firmaene som er ansvarlig for dette!

I løpet av 48 t hadde de fleste svart, og etter et døgn deretter hadde distributøren til de fleste av dem tatt kontakt med oss og respondert!

Denne siste «forsendelsen» hadde to distributører

  • En av disse hadde gjort jobben selv, og har ikke gitt lyd fra seg
  • mens Posten Norge / Bring har både skriftlig og muntlig tatt kontakt.

Sistnevnte har nå gitt et varsel til alle sine ansatte som arbeider for dem på hele Holmlia. Det er bra, og saken er i denne omgang avsluttet for vår del.

Neste gang?
Vi ber beboere som mottar uønsket, uadressert post/reklame om å varsle styret på nytt om dette skjer igjen.  Send oss en epost med hvem som er avsender (firmaet), når den kom i postkassen o.l. så får vi se om vi bør klage på nytt.

Lesestoff om regler osv:

Sist oppdatert: 13/2/2023

Comments are closed.