Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Halloween i borettslaget

Print Friendly, PDF & Email

Halloween i borettslaget blir tilrettelagt ved at den enkelte beboer benytter seg av den utdelte plakaten, for å markere om de ønsker besøk av barn. Plakaten deles ut noen dager før Halloween i postkassene.

Plakatene tas ned når besøk ikke lengre ønskes f.eks. fordi det er tomt for godterier. Foreldrene bees være tydelige med å fortelle barna at de ikke skal ringe på dører hvor det ikke henger en plakat.

Tradisjonen i borettslaget er at barna går ut etter middag ca. kl. 18:00 (den 31/10) og de minste barna går gjerne med eldre barn eller foresatte.

Noen barn/foreldre velger å arrangere noe privat hjemme før eller etter «knask eller knep» turene, og det er opp til dem. Borettslaget har ingen felles arrangementer denne kvelden.

Utover dette oppfordrer vi beboerne til å sette seg inn i myndighetens eventuelle råd knyttet til denne typen aktiviteter (godterier kan gjerne være innpakket, en god håndvask er ofte lurt osv). 

Skriv gjerne ut plakaten selv, dersom du mangler den: Halloween_oppslag

Sist oppdatert: oktober 2022

 

Comments are closed.