Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Halloween i borettslaget

Print Friendly, PDF & Email

Halloween i borettslaget blir tilrettelagt ved at den enkelte beboer benytter seg av de utdelte plakatene for å markere om de ønsker besøk av barn. Plakatene tas ned når besøk ikke lengre ønskes f.eks. fordi det er tomt for godterier. Foreldrene bees være tydelige med å fortelle barna at de ikke skal ringe på dører hvor det ikke henger en plakat.

Tradisjonen i borettslaget er at barna går ut etter middag ca. kl. 18:00 (den 31/10) og de minste barna går gjerne med eldre barn eller foresatte.

Noen barn/foreldre velger å arrangere noe privat hjemme før eller etter «knask eller knep» turene, og det er opp til dem. Borettslaget har ingen felles arrangementer denne kvelden.

Skriv gjerne ut plakaten selv, dersom du mangler den: Halloween_oppslag

Sist oppdatert: oktober 2019

Koronna 2020
Styret oppfordrer alle til å følge myndighetenes føringer når det gjelder

  • avstand
  • antall personer sammen
  • hygiene
  • osv

Disse føringene kan endre seg raskt, så det er lurt å orientere seg jevnlig! Myndighetens generelle råd og føringer finner du på FHI.no, Helsenorge.no og Oslo kommune.

Myndighetene ved FHI har nå lagt ut noen råd om Halloween.  Noen mediaoppslag om dette i forkant finner man i NRK og dette i Din Side.

Sist oppdatert: 7. oktober 2020

Comments are closed.