Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Hallagerbakken hageklubb og plantekasser

Print Friendly, PDF & Email

Vi har en virtuell hageklubb i borettslaget for dem som er litt opptatt av uteområdene og som liker å prøve sine «grønne fingre». I utgangspunktet er dette kun et fellesskap som understøttes av en lukket Facebook-gruppe (søk etter: Hallagerbakken hageklubb). Her legges det ut ulike tips og råd som kan være nyttige.

Grøntutvalg
I borettslaget forsøker vi også ha et Grøntutvalg (som bistår styret med innspill og vurdering tilknyttet uteområdene våre, herunder ‘trepleie’, oppdatering av Uteveilederen osv.) Meld gjerne fra dersom du kan tenke deg å delta i Grøntutvalget.
.
Plantekasser
Det er kommet et privat forslag om å etablere plante-/dyrkekasser i fellesområder i borettslaget. Styret er positiv til dette, men vi må ha et bærekraftig (sic!) opplegg for prosjektet.
Etter konkrete forslag fra beboerne vil styret ta stilling til nøyaktig plassering av kassene, men vi trenger også en gruppe mennesker som forplikter seg til å følge opp dette.

I regi av Hallagerbakken hageklubb og styret kan borettslaget søke ulike steder om støtte for slike prosjekter. Styrets forutsetning er at det er drevet fullt ut av en gruppe beboere.

Er du interessert i å delta i en slik gruppe, kontakt Therese Tveit i HB 88 F (theresesolberg85@hotmail.com)

Sist oppdatert: 5/4/2019

Comments are closed.