Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Hageavfall – hærverk?

Print Friendly, PDF & Email

Hageavfall i form av gress og avskårne greiner, kan vi deponeres i Bingen bak “vaktmesterområdet”. Planter og vekster må leveres et av kommunens hageavfallsmottak. Ingenting kan deponeres på nedsiden av borettslaget, bak blokkene eller på andre steder! Bymiljøetaten har i den forbindelse utfyllende informasjon som de har sent borettslaget:

Hærverk på trær som tilhører kommunen
Hærverk_TrærSom mange er kjent med, så har borettsalget en god dialog og samarbeid med Bymiljøetaten om hvordan området nedenfor borettslaget kan stelles. Styret har nå tatt initiativ til en ny befaring for å se på hvordan vi kan samarbeide og en gruppe av andelseiere har også gitt et tilbud om å gi et økonomisk bidrag til dette arbeidet.

I en slik sammenheng er det da veldig uheldig at noen bedriver hærverk på trærne!

Vi håper det ikke er noen fra borettslaget som har gjort dette, og vi håper et fruktbart samarbeid med kommunen medfører at skogsområdet nedenfor blir stelt litt bedre enn hva Bymiljøetatens budsjetter og kapasitet gir anledning til.