Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Glatte veier?

Print Friendly, PDF & Email

Nå begynner sesongen da «alle» mener noe om glatte veier, strøing og mye mer. Hvilket system har vi for dette i borettslaget?

  • På senhøsten må vi sørge for å få vekk løv, – da det bidrar til glatte partier på veiene. Det er nettopp gjort.
  • Vaktmesterne følger med på pent.no (yr.no og storm.no), ser ut vinduet og gjør befaringer, og basert på dette vurderer de om det er behov får å rydde snø og/eller å strø grus. Etter avtale følger de opp dette.
  • Styret består av totalt 9 personer som bor på ulike steder i borettslaget. Vi tar i tillegg å følger med, og dersom vi mener CFE (=vaktmesterne) ikke følger opp avtalen, så følger vi opp dette.

Uavhengig av dette, så vil det tidvis være litt for mye snø eller glatte partier som vi må leve med. Vi har vinter i Norge. 

Trafikksikkerhet
Vi minner om at hver enkelt andelseier som har hekker utenfor seg som trengs trimming har ansvaret for dette selv. Bidragsytere til dårligere trafikksikkerhet er:

  • Grener og annet som henger ut mot veier
  • Hekker som er for høye (og dermed stenger for lys mot veipartiene

Bilkjøring inn i borettslaget og hvordan man kjører, er et problem. Alle voksne kan bidra her til å påpeke dette for sjåfører som ikke følger reglene våre eller ikke tenker seg om…

Bare til orientering: Vi er ikke helt fornøyd med markeringen av fartshumpene, men de er markerte! Vi trenger minst 5 plussgrader over tid og tørre forhold for at de kan remarkeres, og derfor vil dette blir gjort først mot sommeren igjen.

Styret: 21/11-2022 (sist oppdatert)

Comments are closed.