Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Feiing av parkeringshuset og gjesteparkeringene

Print Friendly, PDF & Email

Vårrengjøring medfører også feiing av parkeringhuset 🙂 og alle må sørge for at kjøretøy (og alt annet!) er fjernet fra parkeringsplassene mellom kl 08:00 og 12:00 på disse dagene:

  • Onsdag 21. juni 2023: Feiing av parkeringshuset innvending.
    Alle kjøretøy OG ting som står på gulvet (eks. dekk) må være plassert et annet sted denne dagen.
  • Mandag 26. juni 2023: Feiing av parkeringsplassene på taket av parkeringshuset, gjesteparkeringene OG utebeboerparkeringen mot Frivillighetssentralen.
  • Tips!  Noter datoene/tidspunktene i din kalender

Feiing foregår med feiebiler/-utstyr og de kan ikke gå rundt noe som står på parkeringsplassene. Kjøretøyene kan dagen før og etter, samt på selve dagen, benytte gjesteparkeringene og ‘vaktmesterområdet’ til parkering, i tillegg til andre lovlige parkeringsmuligheter i nærområdet. På feiedagene kan man også parkere på vaktmesterområdet, så lenge man ikke stenger inne andre biler eller inngangen til hageavfallsbingen.
NB! Det er også viktig at alle får kjøretøyet tilbake igjen snarest mulig etter kl. 18:00 på din feiiedag.

Kan utleieplassene på taket benyttes? Nei, kun de som har leid plass kan bruke disse plassene.

Varsling
Feiingen utføres av vårt vaktmesterfirma, Christiania Forvaltning & Eiendom as. Varsling av feeing o.l. skjer normalt senest 48 t før via hallagerbakken.no/Facebook-siden og på oppslag ved alle portene i parkeringshuset.

Ansvar
Styret/borettslaget tar ikke ansvar for skader og tilsmussing av kjøretøy og annet som måtte bli igjen i parkeringshuset i forbindelse med arbeidet!

Tips! Dersom du har leid ut parkeringsplassen er det ditt ansvar som andelseier og varsle ‘leietakeren’ om feiingen.

Hva kan plasseres i parkeringshuset?
Vi minner om Husordensreglene §5:
“Parkeringsplassene skal kun brukes til parkering av motorkjøretøy. Parkering skal skje innenfor oppmerket plass. Parkeringsplassene skal ikke brukes som lagerplass. Det er tillatt å oppbevare bildekk, hundebur, sykkelstativer og lignende på egen plass så lenge dette skjer på en ryddig og trygg måte. Batterier, drivstoff, olje eller andre kjemikalier må ikke oppbevares i parkeringshuset.

Det er tillatt å montere oppheng for skiboks over egen plass. Andelseier er ansvarlig for at dette er forsvarlig utført og ikke utgjør noen risiko for andre.

Dørene til parkeringshuset skal alltid holdes låst.”

NB! Det er ikke tillatt å montere opp noe på egen hånd på stolper og vegger i parkeringshuset. Andelseiere som gjør dette vil bli pålagt å fjerne dette og utbedre skadene for egen kostnad.  

Sist oppdatert: 12. juni 2023

Comments are closed.