Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Feiing av parkeringshuset og gjesteparkeringene

Print Friendly, PDF & Email
Vårrengjøring medfører også feiing av parkeringhuset 🙂 og alle må sørge for at kjøretøy (og alt annet!) er fjernet fra parkeringsplassen på følgende tidspunkter (mellom 08:00 og 18:00):
  • Mandag 11/5: Begge etasjene inne i parkeringshuset
  • Tirsdag: 12/5: Øverste plan/taket og alle gjesteparkeringene
  • Tips!  Noter datoene/tidspunktene i din kalender!
Feiing foregår med feiebiler/-utstyr og de kan ikke gå rundt noe som står på parkeringsplassene. Kjøretøyene kan dagen før og etter, samt på selve dagen, benytte ‘vaktmesterområdet’ til parkering, i tillegg til andre lovlige parkeringsmuligheter i nærområdet. På søndag og mandag (ikke tirsdag!) kan beboerne også benytte gjesteparkeringene våre (NB! normalt ikke tillatt).
.
Kan utleieplassene benyttes?
Plass 16, og 18, 22, 25, 29 og 30 er utleid.
De andre plassene kan benyttes ut onsdag. Fra torsdag 14/5 vil kjøretøy som er parkert der bli ilagt parkeringsavgift dersom man ikke har en leieavtale.
.
Varsling
Feiingen utføres av vårt vaktmesterfirma, Christiania Forvaltning & Eiendom as.
.
Varsling av feeing o.l. skjer normalt senest 48 t før via hallagerbakken.no/Facebook-siden og på oppslag ved alle portene i parkeringshuset.
.
Ansvar
Styret/borettslaget tar ikke ansvar for skader og tilsmussing av kjøretøy og annet som måtte bli igjen i parkeringshuset i forbindelse med arbeidet!
.
Hva kan plasseres i parkeringshuset?
Vi minner om Husordensreglene §5:
“Parkeringsplassene skal kun brukes til parkering av motorkjøretøy. Parkering skal skje innenfor oppmerket plass.
.
Parkeringsplassene skal ikke brukes som lagerplass. Det er tillatt å oppbevare bildekk, hundebur, sykkelstativer og lignende på egen plass så lenge dette skjer på en ryddig og trygg måte. Batterier, drivstoff, olje eller andre kjemikalier må ikke oppbevares i parkeringshuset.
.
Det er tillatt å montere oppheng for skiboks over egen plass. Andelseier er ansvarlig for at dette er forsvarlig utført og ikke utgjør noen risiko for andre.
.
Dørene til parkeringshuset skal alltid holdes låst.”
.
NB! Det er ikke tillatt å montere opp noe på egen hånd på stopler og vegger i parkeringshuset. Andelseiere som gjør dette vil bli pålagt å fjerne dette og utbedre skadene for egen kostnad.
.
Sist oppdatert: 10/5-2020

Comments are closed.