Welcome to Hallagerbakken borettslag   Click to listen highlighted text! Welcome to Hallagerbakken borettslag Powered By GSpeech
Aktuelt

Feiing av parkeringshuset og gjesteparkeringene

Print Friendly, PDF & Email

Vårrengjøring medfører også feiing av parkeringhuset 🙂 og alle må sørge for at kjøretøy (og alt annet!) er fjernet fra parkeringsplassen på følgende tidspunkter (mellom 08:00 og 18:00):

  • Mandag 31/5: Feiing av alle gjesteparkeringene OG utebeboerparkeringen mot Frivillighetssentralen
  • Tirsdag 1/6: Feiing av taket på parkeringshuset
  • Onsdag 2/6: Feiing av midterste plan i parkeringshuset
  • Torsdag 3/6: Feiing av nederste plan i parkeringshuset
  • Tips!  Noter datoene/tidspunktene i din kalender

Feiing foregår med feiebiler/-utstyr og de kan ikke gå rundt noe som står på parkeringsplassene. Kjøretøyene kan dagen før og etter, samt på selve dagen, benytte gjesteparkeringene til parkering (selvfølgelig ikke 31/5), i tillegg til andre lovlige parkeringsmuligheter i nærområdet. NB! Det er også viktig at alle får kjøretøyet tilbake igjen snarest mulig etter kl. 18:00 på din feiiedag. Vi har fordelt feeing over flere dager i år fordi vi har begrensede muligheter for parkering ute i år!

‘Vaktmesterområdet’ kan ikke benyttes til parkering fordi området brukes av anleggsarbeiderne i år

Kan utleieplassene benyttes? Plass 16 (vår tilhenger), samt 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25, 29 og 30 er utleid. De andre plassene kan kan benyttes på feiedagene (unntatt 1/6) av alle. Fra fredag 4/6 vil kjøretøy som er parkert der bli ilagt parkeringsavgift dersom man ikke har en leieavtale.

Varsling
Feiingen utføres av vårt vaktmesterfirma, Christiania Forvaltning & Eiendom as. Varsling av feeing o.l. skjer normalt senest 48 t før via hallagerbakken.no/Facebook-siden og på oppslag ved alle portene i parkeringshuset.

Ansvar
Styret/borettslaget tar ikke ansvar for skader og tilsmussing av kjøretøy og annet som måtte bli igjen i parkeringshuset i forbindelse med arbeidet!

Hva kan plasseres i parkeringshuset? Vi minner om Husordensreglene §5:
“Parkeringsplassene skal kun brukes til parkering av motorkjøretøy. Parkering skal skje innenfor oppmerket plass. Parkeringsplassene skal ikke brukes som lagerplass. Det er tillatt å oppbevare bildekk, hundebur, sykkelstativer og lignende på egen plass så lenge dette skjer på en ryddig og trygg måte. Batterier, drivstoff, olje eller andre kjemikalier må ikke oppbevares i parkeringshuset.

Det er tillatt å montere oppheng for skiboks over egen plass. Andelseier er ansvarlig for at dette er forsvarlig utført og ikke utgjør noen risiko for andre.

Dørene til parkeringshuset skal alltid holdes låst.”

NB! Det er ikke tillatt å montere opp noe på egen hånd på stolper og vegger i parkeringshuset. Andelseiere som gjør dette vil bli pålagt å fjerne dette og utbedre skadene for egen kostnad.  

Sist oppdatert: 21/5-2021

Comments are closed.